Форма за търсене

Капана Фест 2022

23/06/2022 - 26/06/2022
Харесва ли ви?
Рейтинг: 
No votes yet

Капана Фест 2022
ОТ 23.06 В 10:00 Ч. ДО 26.06 В 21:00 Ч.
Площад Централен, мостът над ул. „Гладстон“

Задава се Капана Фест 2022! Знаем че обикновено изпращате лятото с нас, но този път ще го посрещнем заедно и с рахлаждащо Somersby на тази необичайна за нас досега локация.
Ще започнем с нашата сцена „Капана“ , която ще е точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване, професионално селектирано благодарение на нашите приятели от Bee Bop Café. Те ще добавят фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив и ще ни помогнат да се срещнем и насладим на LALALAR (Turkey) & REVERIE (USA), подкрепени от Kan Wakan, Жлъч и Гена и други родни артисти.
На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules, един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет ще създадем едно необичайно парти заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo, а също така ще има и много други изненади.
По време на фестивала ще се радваме на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най- големият до момента Базар ‘’Капана’’. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.
За Ваше удобство на всеки един от базарните щандове ще може да заплатите безконтактно, благодарение на партньорите ни от MyPos Bulgaria.
Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция благодарение на ''My Vinyl - магазин за грамофонни плочи‘‘ и изпълваща душата зеленина от разсадник ‘‘ Олеа''.
Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата Заедно за Бояна, като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете!
Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

Пълната програма на музикална сцена ‘‘Капана‘‘ може да видите тук: https://www.facebook.com/KapanaFest/photos/a.487735998048757/2351293468359658/

За повече информация: facebook: https://www.facebook.com/KapanaFest/

FB-събитие: https://www.facebook.com/events/811931343110485/?active_tab=discussion

 


Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.

 

  • Организатор
  • Kapana Fest
  • Телефон
  • http://kapanafest.bg/
  • Е-поща
  • [email protected]


Коментар