Форма за търсене

Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2023

21/02/2023 - 25/02/2023
Харесва ли ви?
Рейтинг: 
Average: 1 (1 vote)

Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ 2023
21 - 25 февруари 2023
Международен панаир — Пловдив

ФУДТЕХ е международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии. Тя се характеризира с ускорени темпове на развитие, поради възходящия тренд в търсенето и предлагането на здравословни продукти с високо качество и съвременни производствени решения.

ФУДТЕХ привлича водещи компании с условията и възможностите да представят своите изделия пред многохилядна публика. Изложбата е привлекателна за специалистите, защото представя иновациите от целия спектър на хранителната промишленост. ФУДТЕХ е трамплин за сериозни делови перспективи и необходимо условие за бизнес растеж. Изложбата разширява възможностите за среща с потенциални партньори и потребители, тъй като се провежда в рамките на мегафорума за агробизнес, вино, храни и оборудване. Форматът е единствен на Балканите и с мащабите си привлича изложители и посетители от цял свят.

28-ото издание на ФУДТЕХ отново се организира в партньорство с браншови асоциации и се провежда под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.

ФУДТЕХ 2023 накратко

Изложители – 60 фирми от 7 държави
Посетители – над 42 000 от България и Европа
Медийно отразяване – над 150 публикации

За повече информация: https://www.fair.bg/bg/event/2023/fudtekh-2023

  • Организатор
  • Министерството на земеделието, храните и горите
  • Телефон
  • ---
  • Е-поща
  • [email protected]


Коментар