Форма за търсене

Специализирана изложба за цветя ЦВЕТНА ПРОЛЕТ

22/03/2023 - 26/03/2023
Харесва ли ви?
Рейтинг: 
Average: 1 (2 votes)

Специализирана изложба за цветя ЦВЕТНА ПРОЛЕТ
от 22 МАРТ 2023 до 26 МАРТ 2023
Международен панаир Пловдив

 

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ се фокусира върху новостите  и тенденциите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтния дизайн. Тя отразява цялата верига от растениевъдството до продажбата. Предлага иновативни и достъпни решения, като демонстрира продуктии услуги с най-високо качество.

Изложбата се организира от 1998 г. и непрекъснато разширява своя обхват, за да даде възможност на фирми от различни браншове да се представят пред повече от 20 000 посетители.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ и зелените тенденции
ЦВЕТНА ПРОЛЕТ показва  динамиката на един от зелените сектори в икономиката, който се разраства бързо през последните години.  Тя е полезна за строителната индустрия при оформлението на сгради от различен тип и на ландшафтния дизайн. Презентира модния тренд за екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели и къщи за гости. Допринася за  облагородяване на градската среда с повече елементи от природата. Помага на фермерите с богатото разнообразие от овошки и посадъчен материал за плодови и зеленчукови насаждения.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ – професионални и хоби решения
Отличавайки се с широката си продуктова гама, изложението запознава посетителите с различни  сортове цветя, разсад и семена, декоративни храсти и дръвчета, екзотични и традиционни растения, овошки, билки и подправки,  градинско оборудване и аксесоари. Те са полезни са хоби фермерството, за онези, които създават миниатюрни градини в дома си, и за озеленяване на обществени пространства.

Всичко това  прави   ЦВЕТНА ПРОЛЕТ притегателен център  за специалисти и любители в сферата на градинарството.

  • Организатор
  • Международен панаир Пловдив
  • Телефон
  • 032/902 242
  • Е-поща
  • [email protected]


Коментар